האוכל שמגישים באירוע קובע במידה רבה את שביעות הרצון של האורחים, את הרושם הראשוני שהם יקבלו וגם את החוויה הכללית שלהם. אז איך משדרגים כל אירוע עם מגשי אירוח ומה היתרונות של עמדת סושי מפנקת? הנה כל הפרטים
מגזין
"נאו סושי בר" היא אחת מהמסעדות האסיאתיות המובילות באזור גבעתיים. מה הסוד שלה? מעבר למנות טעימות במיוחד, התאמה של כל התפריט שיתאים גם למקפידים על כשרות, שילוב טעמים מיוחדים והקפדה על שירות מעולה, יש עוד פרט אחד קטן שכדאי לדעת על המסעדה הזו: מהיום, היא מציעה מנות אוכל לחולי סכרת – כחל מהפרויקט "החופש לאכול". […]
הנכם מעוניינים לסעוד את לבכם בארוחה יפנית אוטנטית – כדאי לכם ללמוד את נימוסי האכילה ואת ההליכות הקשורות באכילת סושי. האכילה בתרבות יפן בעוד אנחנו בישראל מורגלים לעשות שימוש בסכו"ם בעת האכילה. הרי ביפן הנימוסים שונים בתכלית. ומקובל להיעזר במקלות הידועים – צ'ופסטיקס. מקלות אלו נועדו לתפוס את המאכלים מתוך הצלחת ולקרבם אל הפה. כמו […]
ממאכל יפני איזוטרי, הסושי הגיע כמעט לכל העולם והפך להיות אחד מהמאכלים הפופולריים ביותר. הוא טעים, מיוחד, יכול להיות המנה העיקרית או מנת פתיחה. אבל היתרון הכי גדול שלו? סושי הוא מאכל שאפשר להתאים לכל אחד! הבסיס של הסושי בשביל להכין סושי דרושים לנו שלושה מרכיבים: דף של אצה מיובשת אורז עגול [...]
רוצים לצאת למסעדה? חושבים על סושי כשר משובח? המאכל היפני כבש את התרבות הישראלית והוא מופיע במגוון ווריאציות וטעמים. גם שומרי כשרות לא צריכים לוותר על המאכל הזה – כי יש מסעדות סושי כשרות אשר מציעות מגוון מנות סושי נאות וטעימות. אז החלטתם לצאת למסעדה? בואו וקראו איך לבחור מסעדת סושי כשרה, אשר תיהנו בה [...]
כשרק עשה עליה הוא היה נראה קצת מוזר, עם מראה מוקפד וצבעי שחור לבן בעיקר, מראה שפחות משתלב בארץ עם קולינריה צבעונית וים תיכונית, אבל תסתכלו עליו היום, כמה שנים אחרי שהגיע לפה. היום הסושי הוא כוכב עולה. אוכל יפני ובראשו סושי הפכו לחלק משמעותי בקולינריה העולמית וגם הישראלית. ככל שנתנו לו יותר צ'אנס גילינו [...]
במידה ואתם חושקים לערוך מסיבת יום הולדת לעצמכם, ליקיריכם או לחגוג יום נישואין עם כל המשפחה המורחבת, או בכלל מסיבה לעובדים או כל מסיבה אינטימית כזו או אחרת, קייטרינג עם מגשי סושי יהיו מענה מושלם ובעיקר בלתי נשכח לכל האורחים היקרים שתרצו להזמין. מגשי סושי לאירועים יעניקו לכל האווירה האינטימית את הפינוק האולטימטיבי, יעשירו את [...]
הסושי נולד בכלל בטעות. במאה השביעית נהגו לנקות ביפן דגים ולשים אותם בשכבות עם מלח ואורז ללחוץ אותם באבן לכמה זמן כשהם עטופים בעלים וכך לשמר אותם. כשהדג היה מוכן לאכילה השליכו את כל מה שעטף אותו. לאחר כמה זמן החלו להחליף את העלים של העץ במבוק שעטף אותו לעלים של אצות ורק במאה השמינית [...]
כל אחד מאתנו שמע וסביר להניח שגם טעם את המאכל המסורתי הזה – סושי. מאכל זה הוא המאכל העממי של יפן הנפוץ ביותר בעולם של ימינו. מדובר במאכל מסורתי שמורכב כולו מאצות נורי שעוטפות אורז שנטבל בחומץ ועוד רכיבים שונים שמשתנים כמו: סוגי דגים, פירות ים או מגוון שלם של ירקות. יש תיעוד של המנה [...]
מי לא שמע על המאכל 'סושי'? היום אפילו ילדים קטנים יודעים מה זה ואוכלים אותו בתאווה. מלבד הטעם הממכר שיש במאכל הזה והנראות של מנת סושי עסיסית, מדובר במנה שהיא מאוד בריאה ומזינה ביותר. מאכל זה עשוי מאצות ומכיל בתוכו מגוון של רכיבים שמגיעים אלינו היישר מהמטבח היפני. לכולם ידוע הקשר ההדוק בין תזונה [...]
השילוב בין טיסות זמינות וזולות (יחסית למה שהיה בעבר) לבין האינטרנט שהפך את העולם לכפר גלובלי אחד גדול, הובילו לכך שמאכלים מעדות ותרבויות שונות נפוצים בכל רחבי העולם. אפשר למצוא היום פלאפל בניו יורק, קארי הודי בלונדון, סושי בגבעתיים ושקשוקה בסין. המסורת הקפדנית הכנת סושי היא אומנות עתיקת יומין, שמתבססת על טכניקות ששוכללו ולוטשו עד [...]
תעשיית המזון המוכן פורחת ומשגשגת בישראל כמו במדינות רבות אחרות ברחבי העולם. רעבים? אין לכם זמן או רצון לבשל ולאפות? כמה קל להיכנס לחנות או מסעדה ולהזמין את הארוחה האהובה עליכם. כך, ללא טרחה ובלי מאמץ אתם נהנים מארוחה טעימה ומשובחת. ומה משלים את החוויה? – אין לכלוך או כלים שצריך להדיח... אכן פתרון נהדר [...]