בכל אירוע משפחתי / מפגש עם חברים / פגישה עסקית או הרמת כוסית,
אתם חייבים את מגשי האירוח שלנו! מגשי האירוח של neo סושי בר מכילים את הסושי הטעים והטרי ביותר, הם אלו שיבלטו ויקפיצו כל שולחן אירוח.

ניתן להרכיב לפי הזמנה!

מגש גדול 120 יח’ רולים ספיישל 410 ₪
מגש בינוני 70 יח’ רולים ספיישל 310 ₪

073-7821666 / neosushibar@gmail.com

 

מגשי סושי
סושי לאירועים
סושי לאירועים בגבעתיים

חוגגים אצלנו

בכל אירוע משפחתי, מפגש עם חברים, פגישה עסקית בנאו סושי בר אתם תתרגשו מחדש. אנו נתאם מולכם את כל הפרטים מראש ולכם נשאר רק ליהנות ממגוון המנות ומהקוקטיילים המיוחדים שלנו.
בהתאם לסוג המפגש אתם יכולים לבחור אם לחגוג במסעדת נאו סושי בר או בבר אפטר דארק שלנו, הכי כיף זה לשלב בין שניהם.

חוגגים אצלכם

נאו סושי בר מגיע אליכם עם כל מה שצריך לחגיגה הפרטית שלכם. אנו יודעים להתאים אישית עבורכם את המנות בהתאם לסוג האירוע, מגשי אירוח סושי, קייטרינג אסייתי ועוד, הכל טעים, טרי ומגיע בזמן. בין אם אתם חוגגים אירוע פרטי או אירוע עיסקי אנו נגיע אליכם עם מגשי האירוח של neo סושי בר המכילים את הסושי הטעים והטרי ביותר.

הזמן שולחן
פרטי איש קשר

איך לעצב שולחן שוק סושי מקצועי לבד?

דמיינו את עצמכם חוזרים מהשוק, עם סלים כמו של פעם, כל סל נושא בתוכו אין ספור מצרכים צבעוניים, ריחניים, מפתים וטעימים. אתם מניחים את הסלים על השולחן במטבח ומתחילים לפרוק אותם, מניחים כל שקית פתוחה כך שהתכולה מבצבצת מתוכה והריחות הנעימים של עשבי התבלין, הירקות והפירות מתחילים למלא את חלל הבית. ככה בדיוק מקבלים השראה לעצב שולחן שוק סושי מקצועי לבד. כשמזמינים אורחים לאירוע מושקע בחצר או במקום העבודה שלכם, זהו הקונספט הבסיסי של שולחן שוק, מהמטבח היפני או כל מטבח אחר, תחושה שחזרנו עכשיו מהשוק ואנחנו כבר מתחילים לבשל ולערבב בין חומרי הגלם למוצרים, כל בני הבית מתאספים סביב, מתכננים מה הם רוצים לאכול, ואולי אפילו מצליחים לחטוף איזה פרי או לחמנייה. 

שולחן שוק סושי

טיפים לעיצוב שולחן שוק

שולחן שוק הוא השולחן הכי מעורר חושים ותיאבון שיש, ולכן אנחנו צריכים לעצב אותו כמה שיותר ביתי ומזמין, עם כמה שיותר מצרכים ומוצרים גלויים לקהל, כדי שיהיו נגישים להם בכל רגע ובקלות. לכם זה גם פשוט יותר נוח להניח הכול על השולחן ולתת לאנשים לגשת אליהם.אבל בניגוד למה שחושבים לא מדובר כאן בבופה אלא במעורבות האורחים בבחירת המנות ומרכיבי המנות שלהם. לכן חייב השולחן לכלול מגוון רכיבים רחב המוגשים בצורה אסתטית, וחלילה לא זרוקים ללא מחשבה על השולחן. על בסיס זה מתחילים לעצב כעת את שולחן השוק שממלאים אנו בסושי.

טיפ ראשון – לא משנה מהם המוצרים שאתם מגישים בשולחן השוק, הם חייבים להיות גלויים ומוכנים לאכילה כך שכל מה שנותר לעשות זה להרכיב מנה ממרכיבים מוכנים או להניח על הצלחת מנות מוכנות. במקרה של סושי, המנות חייבות להיות מוכנות מראש גם בגלל רגישות המנות והמרכיבים, וגם בגלל המורכבות ההכנה עצמה. 

מה חשוב לדעת על עיצוב שולחן שוק סושי?

לאחר שהבנו את הקונספט הבסיסי של שולחן שוק נעים ומזמין, אנחנו צריכים להתאים אותו גם לקונספט האסייתי בכלל והיפני בפרט. עיצוב זה דורש יותר מחשבה על סדר וארגון וגם ליהנות מהחללים שיש בין המגשים, כי הם חלק חשוב לא פחות מתפיסת העיצוב של הזן-בודהיזם, שמשמש גם הבסיס לעיצוב הסושי בכלל. את הסושי אפשר להכין לבד אם אתם יודעים כיצד ואתם מומחים בכך ורוצים להתפאר בפני האורחים במעשי ידיכם. אבל סביר להניח שעדיף להזמין מגשים איכותיים של סושי ועל שלל סוגיו ממומחים שיודעים להכין אותם גם בצורה נכונה וטעימה וגם להקפיד על תנאי תברואה המוקפדים אפילו יותר מאשר המטבח הביתי. לכם לא נותר אלא להזמין מגשי מסיבה וקומבינציות מיוחדות ממסעדה שמספקת שירותי קייטרינג איכותי כמו נאו סושי, לדוגמה. 

למה להזמין מגשי סושי מוכנים?

כדי לוודא שאין תקלות בהכנת מוצר רגיש זה מבחינה תברואתית וגם מבחינת האסתטיקה והוראות ההכנה שלו, עדיף לבחור אותם מוכנים ולהניחם על השולחן בצורה מסודרת, על-פי עקרונות הזן היפני, עם קישוטים מתאימים שאתם רוצים או אפילו לשמור על שקט והניקיון בין המגשים, בדיוק כמו במסעדה יפנית. נאו סושי מוכרים מגשי מסיבה וקומבינציות מיוחדות איתן ניתן להרכיב שולחן שוק סושי שיראה מקצועי ללא מאמץ רב, מלבד הקפדה על אסתטיקה יפנית. 

חשבו על מארי קונדו והסדר שלה, איך הוא נעים לא רק לעין אלא גם לשימוש. שולחן שוק סושי הוא גם יפה ואסתטי וגם שימושי מאוד, כאשר כל המוצרים נגישים במגשי קומבינציה המכילים כמה שיותר מרכיבים מכמה סוגי סושי, ואז הרבה יותר קל לכל אורח לבחור מבלי שיצטרך להסתובב סביב השולחן ולהפריע לאורחים האחרים. בגדול, זהו בדיוק הקונספט המקצועי של שולחן שוק – להזמין אורחים לשולחן ולהקל עליהם את הרכבת הצלחת מבלי שיצטרכו לזוז הרבה ולטרוח מסביב לכל השולחן.