המדריך המלא לסושי

הסושי נולד בכלל בטעות. במאה השביעית נהגו לנקות ביפן דגים ולשים אותם בשכבות עם מלח ואורז ללחוץ אותם באבן לכמה זמן כשהם עטופים בעלים וכך לשמר אותם. כשהדג היה מוכן לאכילה השליכו את כל מה שעטף אותו. לאחר כמה זמן החלו להחליף את העלים של העץ במבוק שעטף אותו לעלים של אצות ורק במאה השמינית החלו להגיש אותו כמנה מגולגלת עם אצות ואורז, מה שאנחנו מכירים כבר היום.

להמשך קריאה

סושי

החל מה 31.3-6.4 אנו סגורים. פותחים בצאת החג למסיבת מימונה