היסטורית הסושי

ההיסטוריה של הסושי

כל אחד מאתנו שמע וסביר להניח שגם טעם את המאכל המסורתי הזה – סושי. מאכל זה הוא המאכל העממי של יפן הנפוץ ביותר בעולם של ימינו. מדובר במאכל מסורתי שמורכב כולו מאצות נורי שעוטפות אורז שנטבל בחומץ ועוד רכיבים שונים שמשתנים כמו: סוגי דגים, פירות ים או מגוון שלם של ירקות.

להמשך קריאה

7 סיבות להזמין מגשי סושי לאירועים

במידה ואתם חושקים לערוך מסיבת יום הולדת לעצמכם, ליקיריכם או לחגוג יום נישואין עם כל המשפחה המורחבת, או בכלל  מסיבה לעובדים או כל מסיבה אינטימית כזו או אחרת, קייטרינג עם מגשי סושי יהיה מענה מושלם ובעיקר בלתי נשכח לכל האורחים היקרים שתרצו להזמין.

להמשך קריאה

מגשי סושי לאירועים
סושי

המדריך המלא לסושי

הסושי נולד בכלל בטעות. במאה השביעית נהגו לנקות ביפן דגים ולשים אותם בשכבות עם מלח ואורז ללחוץ אותם באבן לכמה זמן כשהם עטופים בעלים וכך לשמר אותם. כשהדג היה מוכן לאכילה השליכו את כל מה שעטף אותו. לאחר כמה זמן החלו להחליף את העלים של העץ במבוק שעטף אותו לעלים של אצות ורק במאה השמינית החלו להגיש אותו כמנה מגולגלת עם אצות ואורז, מה שאנחנו מכירים כבר היום.

להמשך קריאה

החל מה 31.3-6.4 אנו סגורים. פותחים בצאת החג למסיבת מימונה